ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ

Τα εγκεφαλικά βασανιστήρια καταστρέφουν και γενικά έρχονται στις πιο περίεργα ανησυχητικές στιγμές. Μπορεί να βρίσκεστε σε μια κοινωνική συγκέντρωση ή να καταφέρνετε κάτι που απαιτεί τη γενικά γελοία ιδέα σας. Ανεξάρτητα από οτιδήποτε, τα εγκεφαλικά βασανιστήρια μετά βίας μπορούν να κρατηθούν σφιχτά μέχρι να καθίσετε σε λήθαργο. Θα ήταν υπέροχο εάν μια εγκεφαλική διαταραχή μπορούσε γενικά να παραμείνει εντελώς μακριά, αλλά όχι ακριβώς καθώς κάποιος από εμάς είναι ιδιαίτερα τυχερός, λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο που γενικά τις έχουμε και το 4 έως 5% από εμάς τις βιώνουμε κάθε μέρα.

Ανεξάρτητα από αυτό, είμαστε τυχεροί καθώς υπάρχουν διαδικασίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απαλλαγούμε από αυτόν τον απεχθή εγκεφαλικό πόνο. Μία από αυτές τις τεχνικές είναι η αυτοτριβή. Ακριβώς όταν δεν υπάρχει κανείς τριγύρω για να σας δώσει το τρίψιμο της πλάτης, μπορείτε να το κάνετε χωρίς ουσιαστικά μασαζ κατ οικον τη βοήθεια άλλου ατόμου. Η έρευνα δείχνει ότι ένα γιγάντιο κομμάτι από εμάς ασκούμε από τώρα κάποιο είδος αυτοχρησιμοποίησης όταν χτυπάει μια εγκεφαλική ενδυνάμωση. Αυτό το κάνουμε καθαρίζοντας τους χώρους καταφυγίου ή καταφυγίου μας. Όσον αφορά την αξιοπιστία, κάθε άτομο είναι ασυνήθιστο, επομένως μελέτες έχουν δείξει ότι ο καθένας έχει άλλο χρόνο αντίδρασης και μπορεί να απαιτήσει μια εναλλακτική στρατηγική για να απελευθερωθεί από ένα συγκεκριμένο είδος εγκεφαλικής επιδείνωσης.

Έτσι πρώτα, πάρτε πολλά υγρά. Αφού το κάνετε αυτό, μασαζ κατ οικον η είσοδος έχει αποκτήσει μια όψη προς το πίσω τρίψιμο. Θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές για να το κάνετε θρίαμβο:

Βεβαιωθείτε ότι το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεστε είναι αξιοσημείωτο. Αυτό προτείνει ότι το δωμάτιο πρέπει να είναι ανίσχυρο και να ηρεμεί. Υποσχεθείτε ότι θα κλείσετε την είσοδο για να μην σας απογοητεύσει κανείς.
Χρησιμοποιήστε τους αντίχειρές σας για να ασκήσετε πίεση για να μεταφέρετε κολλήσεις γύρω από το κεφάλι και το πρόσωπό σας. Θα γλιστρήσετε στα ασφαλή καταφύγια, στα ιγμόρεια και στην πορεία του λαιμού σας.
Υποσχεθείτε ότι δεν πιέζετε άσκοπα. Θα πρέπει να είστε σύμφωνα με τον τρόπο που απαντάτε σε ένα αυτο-τρίψιμο. Με την αξιοπρέπεια του καταστροφικού παράλογα σκληρά, αφήστε λίγο. Σε περίπτωση που αισθάνεστε ότι δεν πιέζετε αρκετά, απλώς πιέστε εύλογα ουσιαστικά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό.
Υπάρχουν οργανώσεις τρίψιμο σημείου πίεσης που μπορείτε να σκεφτείτε. Ένα χαλαρωτικό τρίψιμο δεν χρειάζεται να συμβεί μόνο στο κεφάλι σας. Μπορείτε να τρίψετε το πίσω μέρος του χεριού σας ή το πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Δείτε αυτό το οστό στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας που είναι ίσιο πάνω από την εμπόλεμη ζώνη του λαιμού σας. Μετακινηθείτε πραγματικά περισσότερο από ένα εκατοστό κάτω από αυτό και τρίψτε την πλάτη για πέντε λεπτά με τους αντίχειρές σας. Θα προσπαθήσετε να δείτε το στέλεχος να φεύγει από το σώμα σας. Στο πίσω μέρος του χεριού σας, ελέγξτε μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου μετακαρπίου οστού.
Ανέχεστε ότι νιώθετε ότι ο εγκεφαλικός σας πόνος αυτοκαταστρέφεται, σταματήστε αμέσως. Σε περίπτωση που οι εγκεφαλικές σας κακοτυχίες συμβούν αξιόπιστα, υποσχεθείτε ότι θα εμπιστευτείτε έναν ειδικό για να γίνει το συντομότερο δυνατό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φτάσετε στην προετοιμασία του τι προκαλεί τον εγκεφαλικό σας πόνο.
Όπως μπορεί να είναι προφανές, το τρίψιμο της πλάτης είναι εκπληκτικό στην απόρριψη των εγκεφαλικών δυστυχιών και σε κάθε περίπτωση, στη μείωση της καταπόνησης και της τρομερότητας. Τακτικά, κάποιος πηγαίνει σε ένα γραφείο ή ER για εγκεφαλικό βασανιστήριο. Οι ημικρανίες είναι τόσο βέβαιοι ότι η βιομηχανία παυσίπονων χωρίς ιατρική συνταγή λαμβάνει συνεχώς 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Οι οικονομίες χάνουν δισεκατομμύρια δολάρια λόγω των χαμένων εργάσιμων ημερών που σκέφτονται τα εγκεφαλικά βασανιστήρια. Με ένα χαλαρό τρίψιμο της πλάτης, για παράδειγμα, μια αυτοχρησιμοποίηση, μπορείτε να ξεφύγετε πολύ από το να είστε αξιολόγηση.